Grande Dolceria este cea mai nouă companie a grupului Grande Gloria

524

(P) Grande Dolceria este cea mai nouă companie a grupului Grande Gloria, cunoscută de peste 25 de ani la nivel național și internațional pentru gama diversificată de produse non-food. Grande Dolceria este specializată în producerea și comercializarea produselor de patiserie și panificație, realizate dupa rețete traditionale, atent selectate.

În fabrica modernă, care funcționează la cele mai înalte standarde tehnologice,
personalul dedicat, asigură satisfacerea gusturilor celor mai pretențioși clienți, investind dragoste și atenție în produsele proaspăt scoase din cuptor.

Produsele de patiserie, realizate cu cele mai bune ingrediente, oferă garanţia deplină
privind igiena şi siguranţa alimentară. Portofoliul său, în continuă dezvoltare, cuprinde game diversificate de produse începând de la produse sărate și până la produse de patiserie dulci. În gama de produse sărate se regăsesc sărățele, crochete, pufuleți, stiksuri, covrigei, crakers, toate îmbunătățite cu diferite arome și condimente.

Gama de patiserie dulce cuprinde produse din aluaturi fragede, foietaj sau aluaturi dospite și regăsim aici rulouri cu diverse tipuri de umplutură, fursecuri simple și umplute, biscuiți umpluți, fursecuri cu stafide, turta dulce simplă sau umplută, cornulețe, salam de biscuiți, biscuiți cu fibre, șprițați, croissante cu diverse umpluturi. Pentru a întâmpina cerințele pieței și din dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune produse cu un raport avantajos calitate –preț, lansăm constant produse noi, dintre care menționăm checul, clasic sau cu caco, biscuiții umpluți și glazurați cu ciocolată-Cookies și rahatul turcesc care este disponibil în mai multe forme de ambalare și tăiere, în funcție de cerințe.

Sub brandul „Tușa Varvara”, se regăsesc produsele cu puternic impact național, vârf de gamă, cel mai căutat, fiind cozonacul cu umpluturi diverse realizat după o rețetă tradițională, la cele mai înalte standarde tehnologice. Gustul copilăriei și aromele prăjiturilor în prag de Sărbatori, se regăsesc în produsele noastre.