Mega Image lanseaza o noua retea de magazine, sub brandul propriu Gusturi Romanesti

720

Retailerul belgian Mega Image adeschis un nou concept de magazin, ce va functiona sub brandul Gusturi Romanesti. „La sase ani de la lansarea pe piata a brandului Gusturi Romanesti, Mega Image mai face un pas in strategia sa si isi extinde portofoliul de branduri de magazin cu unul autentic, unic pe piata retailerilor internationali, care reuneste toate produsele lansate sub acest brand”, spun reprezentantii retailerului.
GUSTURI_ROMANESTI_3
Magazinul Gusturi Romanesti, deschis in una din fostele locatii Angst, pe Bulevardul Ion Mihalache, are 134 mp si va comercializa o gama extinsa de produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice si recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Gama sortimentala cuprinde o selectie de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.
GUSTURI_ROMANESTI_10
„Sortimentatia din magazin va respecta si sezonalitatea locala a produselor: in aceasta perioada spre exemplu veti regasi in magazin numai legumele romanesti de sezon, urmand ca din Mai – Iunie sa se extinda sortimentatia cu mai multe fructe si legume Gusturi Romanesti”, a precizat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.
Pe langa produsele Gusturi Romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.
„Este mai mult decat un magazin, este o experienta in care clientii vor regasi gusturi de mult uitate sau gusturi traditionale. In plus, prin acesta deschidere ne indeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea retelei Angst, de a oferi in continuare clientilor un loc unde vor regasi produse romanesti de calitate”, a declarat Xavier Piesvaux, director General al Mega Image.
Retailerul intentioneaza sa deschida inca doua magazine sub brandul Gusturi Romanesti, pe strada D.I. Mendeleev si la Piata Domenii, tot in locul fostelor magazine Angst.