Heineken aduce in Romania cidrul Strongbow

Heineken a introdus pe piata romaneasca Strongbow, marca de cidru numarul 1 la nivel global, deschizand astfel „drumul” unei noi categorii de bauturi alcoolice. Cu o traditie de peste 125 de ani in producerea cidrului, Strongbow Apple Ciders este o bautura alcoolica fermentata din mere, cu o concentratie de alcool de 4,5%.
“Strongbow este o bautura unisex, usor acidulata, cu un gust proaspat si racoritor, ce aduce consumatorilor romani o propunere cu totul noua: o bautura alcoolica produsa din mere, care se serveste cel mai bine cu gheata. Introducerea Strongbow in portofoliul nostru si construirea categoriei cidru in Romania reprezinta una dintre cele mai mari inovatii pe care compania noastra le-a facut vreodata”, a declarat Onno Rombouts, Managing Director Heineken Romania.
Strongbow este lansat in Romania sub conceptul “Urban by Nature” ce transpune cidrul, o bautura fermentata din mere, in contextul urban.
Strongbow are un ritual de servire special: continutul unei sticle de Strongbow se toarna treptat intr-un pahar care contine cuburi de gheata. Gustul proaspat si racoritor al cidrului Strongbow este cel mai bine pus an valoare atunci cand se bea cu gheata, aceasta potentand notele gustului de mar.
Strongbow este marca de cidru numarul 1 in lume. Este o bautura cu un gust racoritor si proaspat, produsa din mere, cu un continut de alcool de 4,5%. In Romania, Strongbow va fi disponibil in cele trei variante: Gold, Elderflower (soc) si Red Berries (fructe de padure) la sticla de 0,33 cl si doza de 0,4 cl. Produsul va fi disponibil la nivel national, in canalele retail si HoReCa.