Mega Image extinde serviciul de livrare rapidă prin aplicația proprie de mobil

Mega Image își extinde serviciul de livrare rapidă în două ore pentru cumpărăturile din supermarketul online prin aplicația proprie de mobil și are acum acoperire în cele mai mari orașe din țară – București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Ploiești. Pe lângă cele șase orașe, serviciul a fost extins și în Ilfov, fiind acum disponibil în Pipera și Voluntari, dar și în Tunari, 1 Decembrie, Corbeanca, Popești-Leordeni, Dobroești.

Prin extinderea serviciului de livrare rapidă, Mega Image continuă să ofere acces rapid la peste 2.500 de produse alimentare și pentru casă, livrate acasă în maximum două ore, în intervalul 07:00 – 22:00.

Toate comenzile de livrare rapidă sunt pregătite în magazinele din proximitatea clienților. În coșul virtual pot fi adăugate maximum 20 de produse, din care cel mult 6 din fiecare pot fi identice, iar în situațiile de stocuri epuizate, clientul este contactat de echipe dedicate din magazin pentru înlocuirea produsului.

De asemenea, în aplicație a fost implementată și soluția prin care clienții au acces la toate serviciile de livrare din aplicație: livrare rapidă în maximum două ore, cu 2.500 de produse disponibile, precum și livrare standard a doua zi sau în zilele următoare, cu posibilitatea de a alege ziua și intervalul orar dorit pentru livrarea comenzii, cu acces la tot portofoliul de produse Mega Image.

În același timp, pentru a susține întreaga activitate de e-commerce, Mega Image a dezvoltat un depozit dedicat doar pentru comenzile online, care se întinde pe o suprafață de 4.600 mp și prin care procesele de sortare, împachetare și reaprovizionare sunt eficientizate.

Pentru perioada sărbătorilor de Paște, clienții vor primi vouchere de cumpărături pentru comenzile de minim 350 de lei, cât și prin livrare rapidă, pentru comenzi de minimum 200 de lei.

În aplicația Mega Image pot fi accesate toate promoțiile disponibile și în magazine, iar utilizatorii au oricând la îndemână oferte personalizate acordate prin cardul de loialitate Connect.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 868 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here