Penny deschide două magazine: unul în Flămânzi și altul în Roșiorii de Vede

Magazinul Penny din Flămânzi, județul Botoșani de pe Str. Dimitrie Iov, nr. 253, are o suprafață totală de 853 m2

Penny deschide două magazine, unul în Flămânzi, județul Botoșani și altul în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Astfel, rețeaua discounterului Penny ajunge la un număr total de 283 de magazine.

Magazinul Penny din Flămânzi, județul Botoșani de pe Str. Dimitrie Iov, nr. 253, are o suprafață totală de 853 m2, patru case de marcat și 14 angajați. Totodată, unitatea dispune de 90 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Roșiorii de Vede, județul Teleorman de pe Str. Carpați, nr. 83, are o suprafață totală de 858,53 m2, patru case de marcat și 13 angajați. Mai mult, unitatea dispune de 99 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Designul noilor magazine din Flămânzi și Roșiorii de Vede este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată foarte clar în șapte piloni cheie: experiență îmbunatațită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 283 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.300 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here