Mega Image ajunge la 267 de magazine Shop&Go

Retailerul belgian Mega Image s-a extins cu inca trei magazine Shop&Go, unul in Constanta si doua in Bucuresti.

Magazinul din Constanta este situat pe Str. Soveja nr. 55, bl. I8, sc. B, parter și are o suprafata de vanzare de aproximativ 72 mp.

Cele doua noi magazine Shop&Go din Bucuresti sunt situate unul pe Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 59, parter si are o suprafata de vanzare de aproximativ  85 mp, iar celalalt se afla pe Str. ŞtirbeiVodă, nr. 170-172, parter, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 94  mp.

Mega Image detine in prezent 487 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (218), Shop&Go (267), Gusturi Romanesti (2).

Articolul precedentSelgros introduce un serviciu de livrare cu salupa, destinat clientilor de pe bratele Sulina si Sfantu Gheorghe
Articolul următorFM Logistic investeste 20 de milioane de euro in cel de-al treilea depozit, ce va fi construit in Dragomiresti
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.