FM Logistic investeste 20 de milioane de euro in cel de-al treilea depozit, ce va fi construit in Dragomiresti

FM Logistic a anuntat demararea lucrarilor de constructie pentru cel de-al treilea depozit pe care il detine in Romania, acesta fiind situat in localitatea Dragomiresti, judetul Ilfov. Constructia propriu-zisa a inceput in luna iulie a.c., iar finalizarea este planificata pentru luna decembrie 2017. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia se ridica la circa 20 milioane de euro, fiind incluse studiul de fezabilitate, achizitia si viabilitatea terenului si constructia depozitului.

In prima faza a proiectului vor fi construiti 20.000 mp – 10.000 mp dedicati pentru stocarea produselor cosmetice, iar 10.000 mp spatiu de depozitare autorizat pentru produse farmaceutice, birouri si spatii tehnice in suprafata de 2.500 mp, parcari, drumuri si spatii verzi de 30.000 mp. Conform planului de dezvoltare, depozitul din Dragomiresti poate fi extins pana la capacitatea maxima de 80.000 mp.

Platforma FM Logistic Dragomiresti va fi prima platforma logistica certificata LEED din Romania.

FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65.000 mp suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.