Maxi Pet face livrări rapide cu Glovo

Prin parteneriatul dintre Glovo și Maxi Pet, utilizatorii platformei Glovo au de acum înainte acces la o varietate de produse, livrate rapid, din toate magazinele retailerului. Astfel, utilizatorii aplicației Glovo din București, Iași, Ploiești, Sibiu, Craiova, Timișoara, Piatra-Neamț, Târgu-Mureș, Târgu-Jiu, Cluj-Napoca și Suceava au posibilitatea de a alege dintr-o selecție de peste 12.000 de produse pentru animalele de companie, disponibilă în toate cele 12 hipermagazine Maxi Pet din țară.

Clienții Glovo beneficiază de o ofertă variată de produse pentru câini, pisici, pești, păsări sau animale mici. Sortimentația cuprinde, printre altele, hrană, recompense, accesorii, produse de îngrijire și igienă, jucării și genți de transport, disponibile pentru livrare rapidă, în mai puțin de 60 de minute prin intermediul aplicației Glovo.

„Prin intermediul parteneriatului cu Glovo, părinţii de animale de companie vor avea acces direct la o varietate de produse pentru acestea, de la hrană specializată și accesorii până la jucării și produse de îngrijire, prin intermediul aplicației Glovo. Astfel, cumpărătorii vor putea comanda în mod facil și rapid produsele de care animalele lor de companie au nevoie, direct la ușa casei lor.” declară Miruna Diaconescu, Marketing Director Romania, în cadrul Pet Network Group.

„Prin dezvoltarea parteneriatului strategic cu Maxi Pet, oferim o diversitate și mai mare utilizatorilor noștri și reușim să aducem mai aproape cele mai îndrăgite produse pentru animalele de companie din toate cele 12 hipermagazine ale partenerului nostru.” a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo Romania.

Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din România, unde clienții găsesc o gamă completă de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului Pet Network International, cu birouri în Croația, Serbia, România, Slovenia și Bulgaria, lider în domeniul său. Pe lângă oferta extinsă de mărci internaţionale, Maxi Pet oferă și produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și, de asemenea, farmacie sau punct farmaceutic veterinar. Maxi Pet deține magazinul său online.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.