MAX BA conecteaza antreprenorul la resursele companiei

365

Pentru a vedea cum businessul lor poate deveni mai performant, mai coerent si mai organizat, antreprenorii pot acessa gratuit pana la finalul lunii decembrie o noua platforma digitala in cloud pentru managementul resurselor financiare al companiilor mici si mijlocii.
MAX BA pune la dispozitia antreprenorului un sistem performant de raportare, analiza si contabilitate, accesibil oriunde, oricand, de pe orice device.

Platforma furnizeaza date despre starea businessului in timp real si poate sa previzioneze viitorul acestuia. Cu o interfata moderna si prietenoasa, platforma isi propune atat sa serveasca cu acuratete si simplitate nevoile de contabilizare, cat si sa orienteze antreprenorul catre o abordare manageriala profesionista, intr‐un mod usor, placut si inteligent.

Mergand pe principiul paperless accounting si zero data entry, platforma conecteaza antreprenorul cu resursele companiei sale, valorizeaza contabilul, ofera un panou de control si realizeaza in acelasi timp un traseu optimizat catre un business de succes.

Securizat pe un server international, MAX BA garanteaza o arhiva indestructibila, automatizata si organizatasi ofera implementarea rapida a oricaror schimbari legislative. Viteza tranzactiilor este considerabil marita de la introducerea datelor si a contractelor pana la depunerea declaratiilor catre autoritati. Platforma poate fi accesat si testat la adresa http://max-ba.ro/