Match, talk, deal cu Profi, la RO Fruits & Vegetables Show

153

Profi, primul retailer cu o rețea de peste 1.000 de magazine în România, vine la RO Fruits & Vegetables Show 2019. Eugen Ştirbu, Coordonator Departament Legume-Fructe la Profi România, a răspuns pentru a doua oară invitaţiei lansate de Modern Buyer de a participa la eveniment şi în calitate de vorbitor, alături de alţi factori de decizie din retailul modern şi din întreaga industrie. Cu o cifră de afaceri de 5,92 de miliarde de lei, retailerul ocupă în prezent poziția a patra în topul celor mai mari comercianţi din România.

RO Fruits & Vegetables Show oferă producătorilor, traderilor și furnizorilor oportunitatea de a se conecta la tot ce e important în piață și la nevoile cumpărătorilor profesioniști. Împarte scena cu cei mai importanți achizitori! Vino să comunici cu toți actorii pieței!

La începutul acestei luni am dat startul înscrierilor la evenimentul dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume-fructe. Pe 21 noiembrie 2019, toți actorii importanți din domeniu – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO Fruits & Vegetables Show, ediția 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Alţi speakeri confirmaţi!

  • Bogdana Gheorghe, Director General, RetailZoom;
  • Daniel Costache, Team Leader Fruits & Vegetables REWE România;
  • Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT;
  • Valentin Barbu, Manager General, Comly by LacuRezii.
  • Lucian Cătănuş, Achizitor Fructe şi Legume Auchan România
  • Elena Dinu, Responsabil Filiere, Auchan România

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

RO Fruits & Vegetables Show oferă tuturor producătorilor, traderilor și furnizorilor oportunitatea de a se conecta la tot ce e important în piață și la nevoile cumpărătorilor profesioniști. Împarte scena cu cei mai importanți achizitori! Vino să comunici cu toți actorii pieței!

Te așteptăm alături de noi și în acest an!

Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!