Managementul ciclului de viață al produselor private label – cu Giorgiana Jelescu, Managing Director România, NSF International

În calitate de speaker, în cadrul Private Label Innovation Show 2019, eveniment organizat de Modern Buyer pe 26 septembrie 2019, la Crowne Plaza, Giorgiana Jelescu, Managing Director România, NSF International, va susține o prezentare cu tema: Managementul ciclului de viață al produselor private label. Ea va oferi exemple de bune practici privind măsurile pe care retailerii le pot aplica pentru a asigura succesul produselor marcă proprie, încă din momentul deciziei de dezvoltare a acestora.

Cu o experiență de 14 ani în managementul calității și dezvoltarea produselor mărci proprii, dintre care 9 în departamentul de calitate al real,- Hypermarket România (Metro Grup), în ultimii 5 ani Giorgiana Jelescu a pus bazele și a dezvoltat subsidiara din România a grupului global de consultanță NSF Internațional, acordând suport și expertiză retailerilor internaționali prezenți pe piața din România, precum și producătorilor români în managementul calității și siguranței produselor alimentare și non-alimentare.

NSF Internațional este o organizație internațională independentă care redactează norme, analize și certifică produse pentru industria alimentară, printre care apă și bunuri de consum, în scopul reducerii riscurilor pentru sănătatea publică și protejarea mediului înconjurător (nsf.org). Fondată în 1944, NSF și-a asumat angajamentul de a proteja sănătatea umană și siguranța la nivel mondial. NSF Internațional este o Organizație de Sănătate Panamericană / Centru de Colaborare al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Siguranță Alimentară, Calitatea Apei și Mediului Înconjurător.


Divizia Alimentară Internațională a NSF furnizează expertiză și servicii acreditate de-a lungul tuturor sectoarelor din lanțul de aprovizionare, inclusiv agricultură, industria alimentară, bunăstarea animalelor, procesarea și distribuția produselor lactate și a produselor de pescuit și acvacultură, programe informatice de management a calității, vânzarea cu amănuntul și unitățile de alimentație publică. Serviciile includ GFSI (Global Food Safety Inițiative), echipamente destinate industriei alimentare și certificarea compușilor nealimentari, validarea și inspecția HACCP, controlul și certificarea mențiunilor, analize ADN și ale ambalajelor, dezvoltarea produselor și procedeelor și certificarea produselor alimentare ecologice de către QAI (Quality Assurance Internațional). NSF propune, de asemenea, servicii de audit, consiliere și cursuri de formare specializate.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii. Evenimentul, organizat de Modern Buyer la București, va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza și va reuni toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții.


Puteţi citi aici principalele mesaje şi concluzii ale ediţiei din 2018.


Pentru mai multe informații și modalități de participare la Private Label Innovation Show 2019, vă invităm să vizitați platforma online a evenimentului aici: