Mallul din Ramnicu Valcea, cel mai important din regiune, si-a deschis portile pentru valceni

505
Shopping City Ramnicu Valcea

In urma unei investitii de 40 de milioane de euro, Shopping City Ramnicu Valcea, primul centru comercial full concept din regiune, dezvoltat de NEPI Rockcastle, si-a deschis portile. Centrul comercial gazduieste peste 70 de spatii comerciale pentru toate categoriile de varsta si interese, pe o suprafata inchiriabila de 27.900 metri patrati, si genereaza peste 700 locuri de munca pentru judetul Valcea. Pentru vizitatori, centrul comercial a pregatit un program special de spectacole si oferte.

Shopping City Ramnicu Valcea este pozitionat pe malul raului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A si este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare usor accesibile.

Noul centru comercial gazduieste o oferta generoasa de branduri internationale si locale, pentru toate categoriile de varsta si interese: moda si accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucarii si produse pentru copii. Mai mult, vizitatorii au parte si de un food court extins, cu experiente culinare pentru toate gusturile, precum si de multiple spatii de divertisment: loc de joaca, cazino si o terasa exterioara, cu vedere unica spre raul Olt, pentru petrecerea timpului liber si evenimente.

„Decizia de a investi in Ramnicu Valcea se datoreaza potentialului semnificativ al intregii regiuni si este o dovada clara a angajamentului nostru de a dezvolta piata de retail din Romania. Shopping City Ramnicu Valcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, dar si cel mai important mall din regiune, prin oferta comerciala si designul modern al cladirii. Este mallul de care sunt sigur ca se vor bucura toti valcenii.”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Manager in cadrul NEPI Rockcastle.

Unicitatea proiectului Shopping City Ramnicu Valcea este data si de designul si arhitectura moderne, materialele de calitate superioara si de dotarile de ultima generatie. Centrul comercial este aliniat celor mai inalte standarde aplicate de NEPI Rockcastle tuturor proiectelor de retail dezvoltate pana acum. Intrarile impresionante si lumina naturala obtinuta datorita luminatoarelor de mari dimensiuni, integrate in acoperisul cladirii, sunt cateva dintre elementele care fac din Shopping City Ramnicu Valcea un centru comercial unic in regiune. Suplimentar, centrul comercial a investit in facilitarea accesului vizitatorilor prin montarea de sensuri giratorii si prin constructia unui drum de legatura cu patru benzi.
Shopping City Ramnicu Valcea este pozitionat pe malul raului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A si este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare usor accesibile.

NEPI Rockcastle, companie listata la Bursa de Valori din Johannesburg si la Euronext Amsterdam, este cel mai mare investitor imobiliar de retail din Europa Centrala si de Est, dupa capitalizarea bursiera. Compania investeste in dezvoltarea activelor imobiliare din piete competitive din Europa Centrala si de Est, ocupand pozitii de top in tari, precum Romania, unde este cel mai mare detinator de proprietati de retail, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Cehia, Serbia si Bulgaria.

Din portofoliul romanesc al companiei fac parte Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Centre, Shopping City Timisoara, City Park Mall of Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Galati, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Ramnicu Valcea, dar si alte centre comerciale in tara. NEPI Rockcastle detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.