Carrefour Romania deschide primul hipermarket din Ramnicu Valcea

782
Carrefour, Ramnicu Valcea

Carrefour Romania a deschis astazi un hipermarket in interiorul celui mai modern centru comercial din sudul Romaniei, Shopping City Ramnicu Valcea, ajungand astfel la un numar de 33 de magazine, in acest format, la nivel national. Carrefour Ramnicu Valcea le aduce locuitorilor din regiune o gama variata de articole, cu peste 50.000 de produse, la cele mai mici preturi. Noul magazin are o suprafata de vanzare de 7.471 de m2, 300 de angajati si 27 de case de marcat dintre care 4 case „self check-out”, fiind al doilea hipermarket Carrefour din Romania dotat cu aceasta tehnologie. Clientii Carrefour vor avea aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite.

„Ne bucuram sa fim prezenti si in Ramnicu Valcea cu un hipermarket, pentru ca ne-am dorit sa ne implicam intr-un mod mult mai activ in viata comunitatii din regiune. Oferim locuitorilor o noua experienta de cumparaturi, dintr-o gama mult mai mare de peste 50.000 de produse, la cele mai mici preturi, intr-un spatiu modern si atractiv.” a declarat Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania.

“Ne dorim ca prin prezenta noastra aici sa contribuim la dezvoltarea regiunii, atat pe piata fortei de munca, cat si pe cea a retailului modern. In plus, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, venim in intampinarea clientilor nostri. Astfel, pana pe 10 decembrie oferim reduceri de 50% pentru toata gama de jucarii. Reducerea va fi oferita sub forma de voucher, valabil doar in hipermarket la noi, la cumpararea oricarui tip de produs, in perioada 11 – 31 decembrie 2017”, a adaugat Marius Vicol, Director de magazin Carrefour Ramnicu Valcea.

Cei peste 300 de angajati valceni care s-au alaturat familiei Carrefour isi asteapta clientii cu mii de produse, in zone special dedicate. Specialistii de la standurile de legume si fructe, peste si macelarie, gastronomie, brutarie si cofetarie sunt pregatiti sa isi ghideze clientii in alegerea produselor si preparatelor. Asistenta personalizata este disponibila si la standul de electronice si electrocasnice, iar diversitatea produselor se face prezenta si pe rafturile de produse de larg consum, textile prin gama TEX, dar si pe cele din bazar, unde poti gasi sute de produse pentru casa si menaj, bricolaj sau papetarie si gradina.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 311 magazine dintre care 33 hipermarketuri ‘Carrefour’, 225 supermarketuri (207 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.