Maison des Chefs, un nou concept ce va fi lansat de Mega Image

361

La circa un an de la implementarea proiectului Casual Bistro în Mega Image Concept Store Băneasa, retailerul se pregăteşte să deschidă primul restaurant-concept de sine stătător. La începutul lunii martie a.c., compania va adăuga pe harta culinară a Bucureştiului un nou brand: Maison des Chefs, concept creat de retailerul belgiano-olandez şi dedicat „inspiraţiei celor mai buni chefi din oraş”.

Primul restaurant-concept Maison des Chefs se află în Agora Floreasca şi este un spaţiu hibrid: Casual Bistro condus de chef Alexandru Iacob, Fromagerie şi WineGallery într-un singur loc.

Pentru Maison des Chefs, Alex Iacob a creat un meniu inspirat de tendințele actuale din gastronomie, cu preparate care îmbină ingredientele locale de sezon și gusturile internaționale. Pasionat de bucătăria avangardistă, Alex Iacob a început să colaboreze cu Mega Image încă din 2016 când și-a pus semnătura pe câteva preparate Mega Apetit by Chefs.

În restaurantul-concept Maison des Chefs clienții mai pot degusta și cumpăra cafea de specialitate, dar și câteva dintre specialitățile de pâine și patiserie artizanală realizate de ARC Bakery (bistrou cu brutărie și patiserie franțuzești deschis în vara trecută lângă Arcul de Triumf). Maison des Chefs oferă clienților o selecție de circa 70 de tipuri de brânzeturi fine, peste 200 de tipuri de vin și promite experiențe culinare complete.

Prin deschiderea primului restaurant de sine stătător, retailerul continuă unul dintre obiectivele setate la lansarea Casual Bistro, acela de a face cunoscute produsele oferite de Mega Image într-un cadru prietenos și relaxant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here