Lucrarile la constructia celui de-al doilea magazin Ikea din Bucuresti vor incepe curand

749

Ikea a obtinut autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Bucuresti. Lucrarile vor incepe in curand si vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2018. Magazinul de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57 va avea o suprafata construibila de aproximativ 37.000 mp, devenind astfel cel mai mare magazin Ikea din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

Ikea Pallady va respecta cele mai recente, avansate si inalte standarde in ceea ce priveste proiectarea si va aplica standarde de construire si principii operationale de business inovatoare si sustenabile.

“Pentru ca am obtinut deja Autorizatia de Construire pentru amenajare si sistematizare teren si imprejmuire provizorie in luna septembrie, constructorul general a inceput pregatirea terenului si imprejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

Magazinele Ikea ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. Ikea Group detine si opereaza 340 de magazine in 28 de tari (la 31 august 2016).

Magazinul Ikea din Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea Ikea Romania a devenit parte din Ikea Group. In anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul Ikea din Romania a fost vizitat de 3,2 milioane de oameni si 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.ikea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here