LS Travel Retail Romania a devenit Lagardère Travel Retail

LS Travel Retail Romania, subsidiara grupului Lagardère Services a devenit, din data de 10 iulie 2015, Lagardère Travel Retail. “Aceasta actiune de rebranding vizeaza toate companiile din cadrul grupului Lagardère Services si are ca scop reconfirmarea pozitiei strategice a grupului pe piata internationala de travel retail precum si a apartenentei la Grupul Lagardère”, au precizat reprezentantii companiei.
Prezenta pe piata din Romania de peste 18 ani, compania activeaza pe piata de news & convenience retail si HoReCa si detine peste 220 de locatii, cel mai cunoscut brand al companiei fiind Inmedio.
Lagardère Travel Retail vine cu o noua abordare, de tipul B2C4B, avand ca principal obiectiv satisfacerea nevoilor fiecarui client prin asigurarea celor mai inalte standarde de calitate si aduce astfel plus valoare partenerilor de business in cele trei segmente: duty free & luxury, travel essentials si foodservice.
Lagardère Travel Retail este prezenta in 30 de tari, 150 de aeroporturi si 700 de gari in EMEA, America de Nord si ASPAC, iar i 2014 a inregistrat vanzari de peste 32 de miliarde de euro.