Adrian Pascu revine in Romania, ca Director General Danone Europa de Sud Est

Adrian Pascu va prelua de la 1 august 2015 functia de Director General pentru divizia de lactate Europa de Sud Est, conducand echipa de management pentru Danone Romania, Bulgaria, Grecia, Moldova si Tarile Adriatice. Adrian Pascu il va inlocui pe Dieter Schulz, al carui mandat de trei ani se incheie si care va prelua noi responsabilitati in cadrul Grupului.

Adrian Pascu revine in Romania dupa o experienta de aproape doi ani in Danone Rusia, unde a detinut pozitia de Director de Vanzari pentru Divizia Moscova. Anterior, a detinut mai multe pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei. Ultima pozitie detinuta a fost cea de Director Comercial.
“Ma bucur sa revin in Romania dupa o valoroasa experienta internationala, cunosc foarte bine echipa de aici, avem profesionisti excelenti, cunosc bine specificul local si sunt convins ca Danone poate continua sa contribuie la dezvoltarea dinamica a pietei si societatii romanesti, asa cum a facut constant in ultimii 16 ani. Prioritatea mea va fi sa intaresc pozitia Danone Romania ca lider puternic pe segmentul de iaurt si sa asigur dezvoltarea sa sustenabila si profitabila,” a declarat Adrian Pascu.
Adrian Pascu este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Iasi, si detine un titlu MBA ELITEC de la aceeasi universitate. Si-a inceput cariera in business in companii precum Henkel si Campofrio si are peste 10 ani de experienta in Danone.

Articolul precedentLS Travel Retail Romania a devenit Lagardère Travel Retail
Articolul următorLidl a depasit pragul de un miliard de euro
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.