Livia Stan, unul dintre cei mai reputati specialisti in legislatia ajutoarelor de stat din Romania, in echipa PwC

862

Livia Stan, fost director general in cadrul Ministerului de Finante si secretar general in Ministerul Sanatatii, s-a alaturat echipei PwC Romania de la inceputul acestui an. Ea va ocupa pozitia de director in cadrul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica si va face parte din echipa integrata a PwC de servicii pentru sectorul public.

„PwC este deja recunoscuta in piata pentru consultanta pe care a oferit-o mai multor companii private care au accesat programele de ajutor de stat pentru a realiza investitii semnificative in Romania, cum ar fi spre exemplu investitiile Bosch si DeLonghi de la Cluj-Napoca. Prin alaturarea Liviei Stan, unul dintre cei mai reputatispecialisti in legislatia ajutoarelor de stat din Romania, echipei PwC, am convingerea vom putea oferi clientilor nostri o gama completa de servicii de asistenta pentru sectorul public sivom avea de departe cea mai mare experienta si expertiza in accesarea si derularea programelor de ajutor de stat”, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

„Suntem in momentul de fata la mijlocul derularii exercitiului bugetar comunitar pentru perioda 2014-2020 si este un bun prilej pentru a analiza ansamblul masurilor de sprijin pentru mediul de afaceri din Romania, in asa fel incat sa determinam care sunt cele mai eficiente modalitati de a sustine activitatea companiilor romanesti. Echipa PwC Romania are toata disponibilitatea de a contribui la derularea unei astfel de analize si la elaborarea programelor de sprijin pentru companii avute in vedere de noul Guvern. De asemenea, incurajam cat mai multe companii, indeosebi cele cu capital autohton, sa se intereseze de oportunitatile oferite de programele de ajutor de stat pentru a-si sustine planurile de investitii si a crea valoare adaugata si noi locuri de munca in Romania”, a declarat la randul sau Livia Stan, Director, Servicii de Consultanta pentru Sectorul Public, PwC Romania.

Livia Stan este licentiata in drept (2002) si absolventa unui program de master in guvernarea electronica (2008), a urmat studii post-universitare in management urban la Universitatea Erasmus din Rotterdam (2004), si are o expertiza importanta in domeniul parteneriatelor public-private, achizitiilor publice si fondurilor europene. De-a lungul timpului, Livia Stan a ocupat diverse functii in administratia publica centrala la Ministerul Transporturilor, Ministerul Integrarii Europene, Ministerul de Finantesi Ministerul Sanatatii.

Intre 2011 si 2016 Livia a fost Directorul general al Directiei Generale Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate din cadrul Ministerului Finantelor Publice, gestionand un portofoliu de peste 3 miliarde de euro de proiecte de investitii finantate prin masuri de ajutor de stat de la bugetul de stat, care vor genera mai mult de 25.000 noi locuri de munca la nivel national. In perioada 2005-2011, a participat la crearea si coordonarea Unitatii Centrale PPP din cadrul Ministerului Finantelor Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here