Linella încheie primul trimestru din acest an cu cinci magazine noi

Drăgan Group Retail din Republica Moldova continuă expansiunea rețelei Linella, încheind primul trimestru al acestui an cu cinci noi magazine. Compania a continuat expansiunea atât pentru formatul de proximitate unde este prezent cu Linella Express, concept lansat în 2016, cât și pe formatul de supermarket, respectiv Linella.
In intervalul februarie-martie 2018 s-au deschis patru magazine Linella Express, dintre care trei în Chișinău și unul în Bălți și un alt supermarket Linella tot în Chișinău.
Linella Express de pe strada Ginta Latină 3/1 din Chișinău, ultimul deschis la finalul lunii martie, este magazinul cu numărul 77.

În Bălți, al doilea oraș ca mărime din Republica Moldova, compania a inaugurat noul său magazin pe data de 8 februarie 2018, pe strada Calea Ieșilor 112.
„Ne menținem dinamici și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, unde considerăm că există potențial de dezvoltare. Noul magazin aduce un sprijin însemnat pentru comunitatea locală, din mai multe puncte de vedere. Suntem unul dintre supermarket-urile cu cel mai mare număr de angajați și ne bucurăm că astfel reușim să creăm noi locuri de muncă”, au declarat oficialii companiei într-un comunicat recent.

Un alt proiect important al companiei, încheiat în 2017, a fost introducerea Cardului de Beneficii Zi de Zi, un program de fidelitate prin care Linella dorește să-și recompenseze clienții care le trec zilnic pragul. Posesorii de card beneficiază de promoții suplimentare și reduceri semnificative la produse alimentare și nealimentare.

Linella este astăzi rețeaua cu cele mai multe magazine în Republica Moldova.