Kaufland aduce în magazine gama de produse marcă proprie premium, Exquisit

650

Kaufland aduce în magazine gama de produse marcă proprie premium, Exquisit, special pentru perioada Sărbătorilor de Paști. Exquisit include un sortiment variat de delicatese, din care au fost selectate peste 60 de produse premium de la aperitive delicioase, gustări crocante și sărate, brânzeturi fine, mâncăruri semi-preparate, mezeluri deosebite la specialități de paste, sosuri, cafea, deserturi rafinate și diferite tipuri de ciocolată și praline.

Printre produsele disponibile pe rafturi în această perioadă se numără: brânza Roquefort umplută cu pesto sau cu trufe, brânză maturată cu nucă, risotto cu sparanghel sau cu ciuperci, chipsuri din cartofi mov, inele de creveți cu sos chilli, ulei de măsline cu usturoi sau cu trufe, ulei de nuci, conchiglioni giganți, tagliatelle cu leurdă, sos pesto cu nuci și ricotta sau cu roșii și rucola, hrean cu smântână și merișor, șuncă Jamon Serrano, salam cu trufe sau deserturi precum crème brûlée sau căpșuni în ciocolată albă.

În această perioadă, Kaufland introduce oferte speciale de preț inclusiv pentru produse selectate din gama Exquisit. Gama completă cuprinde peste 150 de produse și este în permanentă extindere.

Produsele se remarcă printr-un design rafinat al ambalajelor, poartă garanția calității mărcilor proprii Kaufland și respectă cele mai înalte standarde, periodic monitorizate de institute independente.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.