Liebrecht & wooD va incepe anul viitor lucrarile la Cernica Parc, un proiect de retail de circa 110 milioane de euro

Liebrecht & wooD, companie europeana care opereaza pe piata imobiliara din Romania din anul 2001, a dat startul unui proiect important pentru shopping-ul din zona Bucurestiului – Cernica Park, cu o investitie de peste 200 de milioane de euro.
Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafata de 34ha, parte a unui lot de 60ha detinut de grupul Liebrecht & wooD si va include un Fashion House Outlet Centre, un hipermarket, o galerie comerciala traditionala, un magazin DIY, un magazin de mobila, un magazin de articole sportive si multe altele.
Proiectul va oferi un total de 88.000 mp de spatiu comercial extensibil pana la 100.000 mp, va avea peste 3.500 de locuri de parcare. Valoarea proiectului de retail se ridica la circa 110 milioane de euro, iar constructia sa va fi demarata in 2016.
Startul a fost dat prin inaugurarea unui drum de acces catre autostrada A2, situat la 15 km de centrul orasului Bucuresti. Drumul – finantat in intregime de catre dezvoltator – ofera locuitorilor din Cernica, Fundeni si intreaga zona Calarasi acces rapid catre autostrada, precum si posibilitatea de extindere si dezvoltare a zonei. Drumul va garanta, de asemenea, si un acces direct catre Cernica Park.
Cei 4 km de drum au fost construiti de Liebrecht & wooD Group in colaborare cu autoritatile locale din Cernica si Fundeni, (judetul Calarasi), dar si de autoritatile de reglementare relevante inclusiv Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Directia Regiunea de Drumuri si Poduri Bucuresti (DRDP), Administratia Nationala “Apele Romane” (ANAR), si Sistemului National de Gospodarire a Apelor (SNGA). Finalizarea drumului aduce beneficii importante locuitorilor din zona, ei se pot bucura acum de o reducere cu 30 de minute din timpul calatoriei spre centrul orasului.
„Drumul, in valoare de 5 milioane de euro, este un exemplu perfect al viziunii Liebrecht & wooD in ceea ce priveste dezvoltarea proiectelor imobiliare. Solutia a fost realizata in baza unei atente analize a mediului si a beneficiarilor pentru a asigura o integrare armonioasa. Suntem incantati ca si autoritatile locale impartasesc aceasta idee. Aceasta solutie de trafic constituie prima etapa in dezvoltarea proiectului Cernica Park – un loc extraordinar pe harta de retail a Romaniei, dar si un loc important pe harta europeana a proprietatilor Liebrecht & wooD Group”, a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director al Liebrecht & wooD Group.
Cernica Park nu va fi doar un centru comercial, ci o investitie pe scara larga ce va stimula economia si va crea multe oportunitati de locuri de munca in zona. Proiecul va deservi aproximativ 3 milioane de locuitori pe o raza de 90 min.

Pentru mai mult de 20 de ani, Grupul Liebrecht & wooD opereaza pe pietele comerciale imobiliare din Polonia, Romania si Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail si de depozitare cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati.
Liebrecht & wooD a intrat pe piata romaneasca in anul 2001, incepand cu dezvoltarea centrului comercial Militari din Bucuresti. In 2007, compania a inaugurat un complex de birouri modern intitulat Victoria Park din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 20.500 mp. In 2008, primul si singurul outlet din Romania – Fashion House Outlet Centre Bucuresti a fost inaugurat ca parte integranta a parcului de retail West Park avand o suprafata de 73 400mp. Pana in prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.