Lidl va inaugura un magazin în Hațeg

Lidl va inaugura un magazin în orașul Hațeg, județul Hunedoara, pe data de 11 martie. Noul magazin de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 27 înlocuiește o unitate situată pe strada Tudor Vladimirescu, Nr.12 care urmează să fie închisă pe data de 10 martie 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Noul magazin Lidl din Hațeg are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună.

Noul magazin Lidl din Hațeg dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Inaugurarea magazinului Lidl din Hațeg continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here