Lidl va deschide primul său magazin din Râmnicu Sărat

Pe data de 24 septembrie, Lidl va deschide primul magazin din orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău. Magazinul este situat pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, Nr. 34, are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinului Lidl din Râmnicu Sărat continuă strategia discounterului de a oferi zilnic românilor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Noul magazin Lidl din Râmnicu Sărat dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.