Lidl se pregateste sa deschida la Cluj si Targu Jiu, urmand sa ajunga la 206 magazine

Discounterul german Lidl va deschide pe data de 23 februarie 2017 inca doua noi magazine, in Cluj-Napoca si in Targu Jiu. Fiecare dintre cele doua magazine va avea o suprafata de 1200 m² si aproape 100 de locuri de parcare. Noile unitati sunt amplasate astfel: pe Strada Vaida Voevod Alexandru, Nr. 59 cel din Cluj Napoca, respectiv pe Strada Victoriei, Nr. 189A cel din Targu Jiu. Fiecare magazin a creat aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Noile magazine sunt construite dupa aceleasi standarde europene de sustenabilitate, ca si noul sediu central Lidl din Bucuresti si centrul logistic deschis la Lugoj prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului.

Ca de fiecare data, cu ocazia inaugurarii, retailerul deruleaza diverse promotii si actiuni speciale.

Retailerul a mai deschis anul acesta inca un magazin, la Drobeta Turnu Severin, iar cu acestea doua anuntate va ajunge la un total de 206.

Articolul precedent„Experiente culinare ca in vremurile bune” – noul motto al comunicarii Scandia Sibiu
Articolul următorPeste 80 de participanti, deja confirmati la „Retailul modern in Republica Moldova”
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.