Lidl isi extinde businessul pe online in Cehia

0
132

Lidl anuntase ca va deschide un magazin electronic in Cehia inca din iulie. La inceputul acestei luni a lansat o versiune de testare a serviciului de livrari online numai pentru angajați, insa din acest moment oricine poate face cumparaturile de la Lidl Cehia online.

Desi produsele alimentare nu fac parte din oferta de pe internet, bunurile de consum, cum ar fi imbracamintea, electronicele si electrocasnicele, obiectele de gradina si jucariile sunt disponibile intr-un termen de livrare de trei zile.

Un purtator de cuvant al Lidl Cehia a anuntat ca, la fel ca in magazinele fizice, de doua ori pe saptamana in e-shop vor fi disponibile oferte de produse noi, in functie de tematica sau sezon.

Clientii online pot comanda produsele cu o saptamana inainte ca ele sa apara in magazinele fizice. Stocurile ramase din promotiile anterioare vor fi disponibile si pentru achizitionarea online.

Pretul unui transport incepe de la 2 Euro; comenzile de peste 50 de euro se califica pentru livrare gratuita.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMarcile private inregistreaza o crestere de 5,5% in Marea Britanie
Articolul următorZilele gastronomiei franceze la Bucuresti
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.