Lidl deschide un nou magazin în Timișoara

36

Pe 19 septembrie Lidl va deschide un magazin nou la Timișoara. Noua unitate este situată pe Bulevardul Eroilor, Nr. 38, are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 114 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminica între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de locuri de muncă.


Deschiderea unității îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 19 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea noului magazin din Timișoara continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

În continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Prezent în 32 de țări din întreaga lume, Lidl operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. Discounterul are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise 250 de magazine și 5 centre logistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here