Auchan introduce plata cu cardurile Up Cadou

13

Auchan Retail România a introdus, de la începutul lunii septembrie 2019, utilizarea cardurilor Up Cadou, în magazinele sale, alături de tichetele cadou pe hârtie, ca modalitate de plată pentru produsele pe care le pune la dispoziție.


Cardurile Up Cadou, emise de Up România, sunt în acest moment singurele carduri destinate cadourilor acceptate la plată de către Auchan Retail România, în magazinele Auchan și InExtenso.

„Cardul cadou oferă simplitate și rapiditate în folosire, precum și o permanentă conectare la informațiile legate de sold, sume virate, tranzacții, oferte sau reduceri. Auchan este unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri, colaborarea cu ei derulându-se cu succes din 2007. Ne bucură mult decizia partenerului nostru de a accepta și plata cu cardul cadou de la Up România”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

„Plata cu cardul de masă este deja un succes în magazinele noastre și este evident că tot mai mulți beneficiari de astfel de soluții preferă suportul electronic.”, a arătat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.