Lidl deschide în localitatea Ghiroda, județul Timiș, primul magazin din 2019

La finalul lunii ianuarie, Lidl deschide în localitatea Ghiroda, județul Timiș, primul său magazin din 2019. Noua unitate este situată pe Strada Lugojului, Nr. 95, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de aproximativ 150 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de muncă.

Magazinul îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea unității continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea sunt produse în România.

Lidl a adoptat o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură magazinului standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.