Legume-Fructe: Forumul Profesionistilor din Industrie, editia a III-a

Modern Buyer si TMT PR organizeaza pe data de 16-17 Noiembrie 2017, la Ana Hotels din Poiana Brasov, „Legume Fructe: Forumul profesionistilor din industrie”, un eveniment de doua zile ce aduce la aceeasi masa achizitori din retailul modern, producatori si asociatii de producatori relevante din Romania si din zona Centrala si de Sud Est a Europei, importatori, furnizori de solutii si servicii pentru intreaga industrie, autoritati ale statului.

Editia a III-a a evenimentului ofera acces la date si trenduri de piata relevante pentru evolutiei industriei de legume fructe din Romania si Europa, exemple de bune practici in colaborarea dintre furnizori si retaileri, noi oportunitati pentru cresterea competitivitatii producatorilor romani pe piata interna si externa.
Forumulul profesionistilor din industria de legume fructe este un eveniment complex, format din mai multe componente: dezbateri in plen, sesiuni de matchmaking si expo hall. La editia din 2017 sunt asteptati peste 200 de participanti.

Structura evenimentului

I. Conferinta – Dezbateri in plen
Pe durata a doua zile, dezbaterile vizeaza dinamica pietei din perspectiva productiei, a trendurilor de consum, a performantelor diverselor canale de retail. Politicile locale si europene pentru cresterea competitivitatii producatorilor, oportunitatile generate de asocierea acestora, standardele de calitate si certificare sau planificarea productiei completeaza agenda dezbaterilor din cele doua zile.

II. Sesiuni de networking
Evenimentul ofera oportunitati de networking cu peste 200 de profesionisti din industria de legume fructe. Forumul profesionistilor din industria de legume si fructe a devenit cea mai influenta platforma de networking dintre producatori, retaileri si alti actori implicati in lantul de distributie.

III. Expo Hall
Evenimentul este si un excelent prilej de a intra in dialog cu furnizorii de solutii si servicii diverse. Acestia vor beneficia de spatii de promovare in cadrul evenimentului.

 

Speakeri conferinta

 

Agenda si modalitati de inscriere