Le Petit Marseillais aduce la raft gama Detox

Le Petit Marseillais aduce în România gama Detox, care conține șamponul și balsamul Freshness Detox, disponibile în magazine la un preț recomandat de 12,5 lei. Produsele au la bază o rețetă cu infuzie de frunze de verbină și frunze de ceai verde.

Atent selectate din regiunea Provence, frunzele de ceai verde și verbină au proprietăți de curățare și împrospătare, fiind utilizate frecvent în rețete cosmetice. Ceaiul verde este renumit pentru proprietățile sale revigorante și folosit adesea în ritualurile de frumusețe.

Acest ingredient este bogat în vitamine și antioxidanți care neutralizează efectele radicalilor liberi. Verbina din gama Le Petit Marseillais este culeasă manual din sudul Franței. Odată ce este infuzată, ea are proprietăți excelente de calmare și relaxare.

Le Petit Marseillais este originar din zona Provence, sudul Franţei, unde tradiţia producţiei de săpun datează din secolul al 19-lea. Primul produs din gamă a fost săpunul în formă de cub care a devenit, în scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitate şi conţinutul de 72% ulei de măsline.

Produsele Le Petit Marseillais reprezintă o continuitate a tradiţiei calităţii şi a ingredientelor naturale şi autentice regiunii din care provin. În 1996, Le Petit Marseillais a fost votat „Brandul Secolului” de către un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curăţare corporală în Franţa. În prezent, brandul Le Petit Marseillais este disponibil pe pieţele din Europa.