Farmec relansează gamele Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent

326

Farmec relansează gamele Farmec Tratament Expert și Ultrarezistent în noi forme de prezentare, cu un design și un ambalaj îmbunătățite. În urma procesului de modernizare, formulele produselor au fost păstrate.

“Decizia de a lansa în noi forme de prezentare gamele Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent vine pe fondul intenției noastre de a păstra designul unitar al tuturor gamelor Farmec, stabilit în urma procesului de modernizare a brandului din 2016, cât și de a oferi consumatorilor noștri produse de actualitate, în conformitate cu ultimele trenduri de consum. Am păstrat, însă, rețetele și formulele care le-au adus notorietate celor două game pe piața locală, dar și raportul corect calitate – preț. Ne propunem ca prin această modernizare să ne creștem cota de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor și să oferim consumatorilor noștri produse care se ridică la cele mai înalte exigențe.”, a declarat Aura Carabiber, Manager de Produs Farmec.

Toate produsele Farmec Ultrarezistent pot fi regăsite în sticluțe noi, pătrate, adaptate ultimelor tendințe din acest sector. De asemenea, noile sticluțe sunt dotate cu pensule mai late, care facilitează aplicarea lacurilor pe unghii.

Linia Farmec Tratament Expert a fost concepută pentru a asigura creșterea sănătoasă a unghiilor și include cinci produse eficiente. Astfel, gama este formată dintr-un program de tratament, în componența căruia se regăsesc Loțiunea cu vitamina B5, Peelingul cuticular și Uleiul pentru cuticule și dintr-un program de îngrijire, format din Bază complex fortifiant și Gel TopCoat.

Loțiunea cu vitamina B5 este destinată întăririi unghiilor moi și fragile și este unul dintre produsele cele mai apreciate de consumatorii români de-a lungul timpului.

Programul de îngrijire Farmec Tratament Expert este format din Bază complex fortifiant, care reduce efectul de exfoliere a unghiilor, protejând unghia de pigmenții din lacurile colorate și din Gelul TopCoat, care împrospătează și protejează culoarea ojei, conferindu-i un luciu intens și un volum instant

Linia Farmec – Lacuri de unghii Ultrarezistent cuprinde o paletă extrem de variată de nuanțe și culori, fiind disponibile 40 de sortimente cromatice, adecvate tuturor preferințelor și nevoilor consumatorilor.

Produsele din cele două game Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent, pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.