Lansarea Single Malt Society în București a adus împreună sute de pasionați

Alexandrion Group, liderul industriei de băuturi spirtoase de pe piața locală și un jucător global în domeniu, a lansat oficial luni, 11 iunie, în Capitală, comunitatea Single Malt Society, platformă dedicată pasionaților de single malt din România.
Evenimentul a avut loc sub forma unei gale, la Palatul Parlamentului, în prezența lui Nawaf Salameh, Keeper of the Quaich și Chairman al Alexandrion, dar și a celor patru ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceușan, Adrian Despot și Petre Fumuru.

Inaugurată în noiembrie 2017, Single Malt Society este o comunitate dedicată atât pasionaților și cunoscătorilor de single malt, cât și celor care își doresc să descopere gustul, universul și ritualul de savurare a acestei categorii de băuturi premium. După lansările oficiale din Cluj-Napoca, Iași, respectiv Timișoara, a venit rândul bucureștenilor să descopere valorile autentice single malt: dorința de a excela și aprecierea bunului gust. Single Malt Society numără în prezent peste 1700 de membri înscriși, în mai puțin de 8 luni de la primul eveniment.

Universul Single Malt a fost descoperit pas cu pas de audiență, pornind de la experiențele relatate de domnul Nawaf Salameh, singurul român care deține titulatura de Keeper of the Quaich, distincție oferită în Scoția exclusiv celor care demonstrează merite deosebite în creșterea categoriei de single malt, continuând cu cele ale ambasadorilor de brand, dar și printr-un montaj video emblematic, semnat de către Carmen Lidia Vidu, regizor de teatru multimedia, film și animație.

”Cred în puterea educației, în lucrul bine făcut și aprofundat în timp, de unde și rolul meu ca ambasador Single Malt Society: să introduc conceptul, ritualul, povestea single malt inclusiv publicului tânăr, poate mai puțin experimentat, dar cu siguranță deschis la experiențe premium”, a declarat Alina Ceușan, Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania.

Mai multe informații despre Single Malt Society și ambasadorii de brand găsiți și pe pagina oficială de Facebook a comunității sau pe Instagram.

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Zolmyr, SABER Elyzia şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here