Lagardère Travel Retail continua extinderea, deschizand prima cafenea So! Coffee din Capitala

Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din Bucuresti. Localul este amplasat in Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri si a presupus o investitie de peste 150.000 Euro. Cafeneaua are la baza conceptul “coffee & more” – cafeaua proaspat macinata, de calitate premium, este insotita de mai multe tipuri de gustari pregatite chiar in bucataria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi si altele.

So! Coffee este cea de-a patra locatie pe care Lagardère Travel Retail o deschide in Gara de Nord, pe langa cele doua magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay si un restaurant Subway, in sistem de franciza.

„Compania Lagardère Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispozitia calatorilor un loc primitor in care isi pot rasfata simturile cu o cafea aromata si alte produse delicioase. Desi nou pe piata foodservice din Bucuresti, suntem convinsi ca brandul So! Coffee se va bucura de o primire calduroasa din partea celor care calatoresc cu trenul si nu numai”, a declarat Petruta Ionita, Head of Marketing&Store Planning.

In afara de cafeneaua concept din Bucuresti, compania mai opereaza in Romania doua cafenele sub brandul So! Coffee, in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca si Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Compania Lagardère Travel Retail, parte a grupului international Lagardère, are o experienta de 20 de ani pe piata de retail din Romania si isi desfasoara activitatea in doua directii strategice: news&convenience si foodservice. Compania administreaza peste 200 de magazine news & convenience sub brandurile Inmedio si Relay, avand o acoperire nationala. In acelasi timp, compania administreaza si 30 locatii de food service, sub brandurile 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Furore! iar din anul 2012 opereaza si primul sau restaurant in sistem de franciza: Subway Gara de Nord.So! Coffee 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.