La Timișoara s-a deschis astăzi primul Profi City Monaco

La Timișoara a fost inaugurat primul Profi City din generația care se bucură de îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut în interiorul companiei sub denumirea de Monaco.

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate în zone de trafic intens și de birouri, Profi City are o suprafață mai mare și un sortiment mai bogat, este un mic supermarket pentru zone rezidențiale, destinat celor care cumpără pentru a completa ceea ce poate au omis când și-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari.

Profi City Monaco din Timișoara prezintă o zona de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo destinate cumpărătorului foarte grăbit, care nu dorește decât cele necesare pentru consum imediat și, poate, doar încă ceva în plus. Față de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor așteptări ale cumpărătorilor, fiind acum dotat cu vitrină asistată, zona gastro și coffee corner.


La vitrina asistată se găsesc mezeluri de la furnizori locali, specialități din carne de oaie, de porc, de pui și de curcan. Desigur, nu lipsesc nici diferitele varietăți de brânză și cașcaval. La rândul ei, zona gastro tentează cumpărătorii cu pizza, burgeri, sandvișuri, prăjituri, patiserie, plăcinte și cu pâinea cea mai bună din oraș.

De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine și până la sfârșitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200. Cu 1.433 de magazine în 642 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here