Conferinţa IFS 2021: Producţie, Logistică, Export, ediţia a 7-a

INAQ Consulting alături de partenerul tradiţional IFS Management GmbH organizează pe data de 19 Mai 2021 Conferința IFS București, ediția a 7-a, o excelentă ocazie pentru lansarea Standardului IFS Food v.7.

„Ne bucurăm să organizăm acest eveniment într-un an aniversar, când INAQ Consulting marchează 21 ani de activitate de consultanță, training și audit. Conferința IFS București este deja un eveniment tradiţional al industriei alimentare și al industriei produselor de uz casnic și îngrijire personală, care înlesnește întâlnirea specialiștilor din domeniu, revederea cu partenerii, colaboratorii, clienții, furnizorii și certificatorii. Este în același timp un moment de respiro pe care ni-l permitem o dată în an, o zi în care uităm de rutina zilnică și provocările curente. Schimbăm opinii, aflăm informații de ultimă oră din toate zonele lanțului de aprovizionare, precum și din industriile conexe, noi practici, soluții inovative privind automatizarea și  digitalizarea proceselor, înregistrărilor, tehnologiilor  de  prelucrare, ambalare, logistică, testare, controlul calității produsului și asigurarea siguranței alimentare”, precizează Ionuţ NACHE, Director General, INAQ Consulting.

Conferința va avea loc în format digital, pe o platformă web inovativă şi își propune să prezinte participanților informații de ultimă oră din domeniul standardelor IFS :

• Standardul IFS Food versiunea 7, principalele modificări, abordări, soluții;

• Noua doctrină IFS Food versiunea 7;

• Stadiul revizuirii standardului IFS HPC v.2;

• IFS Logistics versiunea 2.2

• IFS Risk Management Services: IFS Trend Risk Monitor, IFS Trend Risk Report;

• Ariile de aplicabilitate și utilitatea fiecărui standard IFS, respectiv beneficiile urmărite;

Lista preliminară a speakerilor Conferinţei IFS 2021: Producţie, Logistică, Export

• Mihaela Ardeleanu, Lector IFS Training Center-IFS Academy;

• Ionuţ NACHE, Director General, INAQ Consulting – IFS Training Center in Romania;

• Angelos Spiliotis, Managing Director, AXIVEN Pest Control România;

• Dragoş Neacşu, Chief Executive Officer, GS1 România;

• Horațiu Bașa, Managing Director, Testo România

Lista va fi actualizată în perioada imediat următoare.

Partenerii ediţiei 2021

Conferinţa IFS 2021: Producţie, Logistică, Export se bucură de susţinerea partenerilor: CRISTIM, GS1 ROMÂNIA, TESTO ROMÂNIA, GRANDE GLORIA PRODUCTION/HYGIENIUM, HAMILTON ROMÂNIA, AXIVEN PEST CONTROL ROMÂNIA.

Vă reamintim că evenimentul reuneşte anual peste 200 participanți – specialiști în siguranța alimentară, managementul calității, producători din industriile alimentară, cosmetică, a produselor de uz casnic, companii specializate în logistică, (depozitare și distribuție), retaileri, consultanți, laboratoare și organisme de certificare.

Înscrie-te acum!

Am dat startul înscrierilor la eveniment. Profitaţi de oferta early booking de 30 Euro + TVA, valabilă până la data de 15 Aprilie 2021. Preţ standard după această perioadă: 50 de Euro + TVA. Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să ne transmiteţi solicitarea dumneavoastră la office@inaq.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here