La final de an, Taco Bell anunță deschiderea primului restaurant din Brașov

Pe 12 decembrie, Sphera Franchise Group va inaugura cel de-al 9-lea restaurant Taco Bell, în Brașov. Unitatea se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort, acesta fiind cel de-al 6-lea oraș unde brandul deschide un restaurant quick service. Taco Bell este amplasat în zona de food court a centrului comercial, situat pe Str. Zaharia Stancu, Nr. 1.

Noua unitate dispune de o suprafață de aproximativ 120 mp, cu un design menit să le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda, locuri de luat masa confortabile și acces la internet și porturi USB.

Printre preparatele disponibile se numără Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme, pe care le pot găsi în oferte individuale sau în meniuri customizabile.

În ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

„Dorim să ne atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare”, a declarat Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

Taco Bell, subsidiară a Yum! Brands, este cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” din lume, cu produse de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități, pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai săi, săptămânal, la nivel mondial.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara SUA, iar obiectivul de extindere internațională vizează 1.000 de unități până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brand-ului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.