KFC România sprijină proiectul „Rescriem Vieţi”

533

KFC România, în colaborare cu Fundaţia Inovații Sociale Regina Maria, sprijină proiectul „Rescriem Vieţi”, prin care pacienții fundaţiei vor fi susținuți în tratarea anumitor probleme de natură medicală şi, mai apoi, în încercarea lor de a se reintegra în societate.

KFC România, primul partener al Fundaţiei care susţine această cauză, a oferit suma de 5.000 de euro pentru mai mulți beneficiari, prima fiind o tânără care provine dintr-un mediu defavorizat, în vârstă de 30 de ani, căreia i s-a oferit tratamentul medical necesar pentru refacerea danturii.

Beneficiarilor acestui program le sunt oferite ulterior oportunități de angajare din partea companiilor partenere, cum este și cazul KFC, facilitând astfel reintegrarea acestora în societate, dincolo de suportul direct oferit prin tratamentele medicale necesare.

„Ne bucurăm că cei de la KFC au acceptat să ne fie primul partener în aceste demersuri curajoase și au înțeles că pacienții noștri sociali au nevoie să se simtă capabili să muncească și să nu perceapă nicio clipă diferența față de noii lor colegi de muncă. E mult de investit în acești oameni a căror destine au fost scrise atât de dureros și au fost presărate cu atât de multă sărăcie și neputință. Într-un fel, ne bucurăm că îndată ce intră în program și devin angajați nu mai sunt pacienții noștri sociali. Prin „Rescriem vieți”, de fapt, vrem să arătăm tuturor că se poate! Satisfacția lor și a noastră este imensă!”, a spus Cristiana Mateoiu, Executive Director Fundația Inovații Sociale Regina Maria.