KfC deschide un Rural DT la Miercurea Ciuc

KFC România își extinde rețeaua de restaurante odată cu deschiderea unității de tip Rural Drive Thru, din reședința de județ Miercurea Ciuc. Restaurantul de tip Rural DT KFC Miercurea Ciuc funcționează în intervalul orar 10:00 – 21:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Unitatea are o suprafață utilă de peste 300 mp, este situată la adresa Strada Iancu de Hunedoara nr. 26 și pune la dispoziția clienților 54 de locuri la interior și 24 pe terasă.

În prezent, clienții pot să comande în regim drive thru (direct din mașină, la o fereastră dedicată), take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în incinta restaurantului, respectând normele de siguranță, până la noi directive din partea autorităților.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

Odată cu deschiderea primei unități din județul Harghita, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 40 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Anul acesta, KFC a adăugat în portofoliu 5 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center – București, Dâmbovița Mall, AFI Palace Brașov și, cel mai recent dintre acestea, Miercurea Ciuc, ajungând astfel la un total de 85 de unități.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.