Ferrero a publicat noua broșură cu idei de decorațiuni festive

Ferrero a lansat o broșură cu idei de ornamente festive pentru sezonul de Sărbători, inclusiv pentru realizarea decorațiunilor pentru masă, special concepute pentru a putea fi bricolate acasă, folosind obiecte neconvenționale: scobitori, tigăi sau sticle vechi, forme de copt sau pungi de hârtie refolosite și care, alături de bomboanele Ferrero, dau formă celor mai inedite decorațiuni de Crăciun.

Formele pentru frusecuri folosite pe post de placecard
Uneori, vechea zicală se aplică și pentru decorarea mesei festive de Crăciun: mai puțin înseamnă mai mult. O formă de brăduț pentru fursecuri împodobită cu o panglică roșie și o pralină pe post de trunchi de copac oferă o primire călduroasă oaspeților pe care îi aștepți la masă.

Coroniță pufoasă și primitoare
Această decorațiune este modalitatea perfectă prin care să transformi resturile de fire de lână într-un aranjament de Crăciun plin de farmec. Lipește câteva plante uscate pe un inel de metal, astfel încât să se suprapună, iar partea de jos să rămână liberă pentru pampoane. Confecționează pampoanele conform instrucțiunilor oferite în broșura Ferrero și leagă-le pe inelul de metal folosind capetele lungi de lână. Leagă globurile de o panglică roșie și înnoadă-le în partea de sus a coroniței. Fă cu grijă o gaură în colțul de sus al ambalajului Raffaello, trece panglica argintie prin găuri si leagă-le alături de globuri. Coronița este gata de a fi agățată la intrare pentru a aduce râmbetul pe buzele oaspeților!

Inel pentru servețele din hârtie de brioșe
Două forme de brioșă sunt transformate într-un inel de șervețel în formă de înger. Pentru a realiza această decorațiune în nuanțe de auriu și crem, sunt necesare două forme de brioșă, pe care le pliezi în centru, le decupezi conform șablonului de pe decorațiuni-magice.ro și le lipești împreună. Apoi împachetezi un șervețel de in, îl legi cu o panglică și împodobești aripile îngerului cu o etichetă și o pralină.

Pungi de hârtie elegante pentru ambalarea cadourilor
Tu ce faci cu toate acele pungi de hârtie care se strâng în casă de-a lungul timpului? În broșura Ferrero vei afla cum acestea se pot transforma în ambalaje elegante dacă sunt accesorizate cu o bandă aurie, care are rolul de a închide punga de hârtie de mult uitată în sertar. La final, ambalajul rezultat este înfășurat într-o panglică de aceeași culoare, iar cadoul ales de tine cu multă dragoste este pregătit și așteaptă sa fie deschis!

Descoperă recomandările Ferrero pentru anul 2020 pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro și bucură-te de momente unice alături de cei dragi. Ferrero îți oferă zeci de idei creative, care pot fi realizate și personalizate așa cum îți dorești. Toate propunerile de decorațiuni DIY oferite de Ferrero necesită materiale accesibile, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat.