Farmec introduce serviciul Call & Collect

În perioada sărbătorilor de iarnă, Farmec introduce serviciul Call & Collect și oferă promoții avantajoase pentru cele mai apreciate produse din portofoliu, disponibile în magazinele fizice și în magazinul online.

„Noutatea pe care o introducem în acest sezon este serviciul Call & Collect. Clienții pot suna la magazinul cel mai apropiat pentru a primi recomandări de produse de la consilierii Farmec și pot plasa comanda telefonic, urmând să ridice produsele împachetate din magazin, în intervalul orar stabilit în prealabil. Prin acest serviciu dorim să rămânem în contact cu toți clienții noștri, să le oferim in continuare cele mai bune soluții, din dorința de a îmbunătăți permanent întreaga experiență de cumpărături, mai ales în această perioadă dificilă.”, a declarat Liliana Popa, PR Manager Farmec.

Pachetele speciale de sărbători sunt disponibile sub forma a 14 tipuri de casete și borsete, ce includ produse de îngrijire din gamele Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Men, Gerovital Plant, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Tratament Expert și Aslavital Mineralactiv, concepute în funcție de tipul de ten sau păr, vârstă și nevoi.

Până pe 20 decembrie, clienții beneficiază de reduceri de până la 30% la produsele din segmentul cosmeticelor de lux Gerovital Luxury și la dermatocosmeticele premium din gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care, precum și de oferte speciale la o selecție de produse Gerovital și Aslavital. Serviciul de împachetare cadou este oferit gratuit atât în magazinele fizice, cât și în cel online.
Disponibil exclusiv în magazinul online, Beauty Advent Calendar cuprinde 24 produse surpriză cu reduceri speciale – câte unul pentru fiecare zi până la Crăciun – pentru ca așteptarea sărbătorilor să fie mai plăcută, trăită cu bucuria micilor răsfățuri zilnice.

În plus, până pe 27 decembrie, comenzile pentru pachetele speciale beneficiază de transport gratuit, iar membrii platformei online www.farmec.ro primesc cadou un voucher în valoare de 15 lei care poate fi utilizat la cumpărături de peste 149 lei.

În decembrie 2020, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea.