Kaufland România inaugurează magazinul cu numărul 134 al rețelei, la București

Kaufland România se extinde cu un nou hipermarket, cu facilități ecologice, care se deschide pe 24 septembrie 2020, la București, și ajunge astfel la o rețea de 134 de magazine la nivel național.

Acesta este situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești la numărul 6 și este cel de-al 16 magazin Kaufland din București. Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 3.100 metri pătrați, din peste 20 de mii de metri pătrați cât este suprafața totală, incluzând parcarea.

Prin această deschidere, compania creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi și contribuie la dezvoltarea comunității locale.


Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu promoții speciale și reduceri de prețuri la produse alimentare și nealimentare.


Clienții beneficiază de un sortiment diversificat de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri avantajoase, magazinul fiind dotat cu raioane precum: legume-fructe, vitrină cu servire asistată ce include și un raion de pește proaspăt, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În exteriorul magazinului se află și un punct Grill, unde clienții pot găsi preparate gustoase, gata preparate, cu un meniu ce include și sortiment de pui.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court cu mâncăruri tradiționale și dulciuri, farmacie etc.

Magazinul este dotat cu case de marcat standard, dar și cu 6 case express tip self-service, pentru clienții care își doresc să eficientizeze timpul petrecut pentru achitarea cumpărăturilor.

Kaufland Sisești dispune de un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere, care poate fi folosit în magazin.

De asemenea, în parcarea magazinului este amplasată și o stație de încărcare e-charge pentru mașinile electrice.

Magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în toată rețeaua Kaufland.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 134 de magazine în România.