Kaufland, prima deschidere din 2016. Pana la finalul anului mai sunt planificate patru magazine

Compania germana Kaufland a deschis astazi, 27 ianuarie 2016, primul sau magazin din acest an, in Bucuresti, pe terenul fostei fabrici de bere Grivita din zona Garii Basarab. Magazinul, al 11-lea din Capitala si al 108-lea la nivel national, are o suprafata de vanzare de aproximativ 4.300 mp si comercializeaza circa 22.000 de produse. Parcarea este acoperita in proporție de 80% si cuprinde circa 320 de locuri, fiind disponibile si rasteluri pentru biciclete.
“In noul magazin, Kaufland Basarab, s-a implementat, pentru prima data, conceptul de vanzare rapida. Astfel, la intrarea în magazin, in imediata vecinatate a raionului legume-fructe, este amenajata vitrina dedicata produselor gata-preparate (salate, sandvisuri, sucuri etc.). Ulterior, aceste produse pot fi achitate rapid la Casa dedicata, amplasata langa Biroul de Informatii. O alta noutate pe care acest magazin o aduce se refera la faptul ca este primul cu program prelungit din reteaua noastra, urmand a fi deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 07:00 – 24:00”, au declarat reprezentantii companiei.
In galeria comerciala functioneaza o farmacie Sensiblu, cofetaria Triana, o casa de schimb valutar, servicii de telecomunicatii, un bancomat ING.

In ceea ce priveste planurile de expansiune aferente anului 2016, oficialii Kaufland au precizat ca obiectivele vizeaza deschiderea a 5 magazine, la fel ca in 2015. Anul trecut, retailerul a incetinit ritmul de extindere, 2015 fiind anul cu cel mai mic numar de inaugurari de la intrarea sa pe piata. Urmatorul magazin va fi inaugurat tot in Bucuresti, in cartierul Ferentari, iar celelalte trei in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here