Karpaten Premium Angus lansează pachetul Gourmet Pack

410

Karpaten Premium Angus lansează pachetul Gourmet Pack. Mai mic decât celelalte pachete din magazinul online (de 3 kg), Gourmet Pack atrage atenția prin piesele incluse, maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în vid. Cei care îl vor achiziționa se vor bucura de 1.250 gr de antricot cu os, 1.250 gr de chiulotă și 500 gr burger (4 bucăți).

Denumirea pachetului trădează caracteristicile de bază ale acestuia – pe de-o parte procesul controlat în care sunt obținute, precum și trasabilitatea completă a pieselor de carne Premium Angus, iar pe de altă parte, destinația sa.

Noul pachet poate fi comandat simplu și rapid din magazinul online. De fiecare dată acesta va ajunge în condiții perfecte la adresa de livrare datorită cutiilor frigorifice speciale în care e transportat și va veni la pachet cu instrucțiuni de utilizare, astfel încât gătirea pieselor incluse să fie o experiență plăcută iar gustul acestora, pe măsura așteptărilor.

În momentul de față platforma oferă trei pachete cu compoziții diferite, create în funcție de destinația de gătire sugerată. Celebrele steak-uri pot fi obținute și din piesele incluse în Premium Pack (5kg), cei ce preferă un stil tradițional de gătire se pot bucura de Family Pack (5kg) iar de acum grătarele pot fi pregătite și din Gourmet Pack (3kg).

Carnea de vită Premium Angus din Transilvania este produsă din bovine cu o genetică de top, crescute în mod 100% natural, în sistem extensiv, pe pășunile românești. Animalele sunt crescute conform normelor de protecție a mediului și ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană.