(P)Kamis şi-a pregătit condimentele de sărbătoare

Încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă şi, odată cu ele, vine şi bucuria de a petrece împreună aceste sărbatori, cât mai aproape de normalitatea cu care eram obişnuiti şi cât mai sănătoşi.

În perioada 01.11.2020 – 31.12.2020, promoţia naţionala Kamis te ajută să explorezi atât în bucătărie cât şi în afara ei. Ca în toţi ceilalţi ani, poţi explora o lume cu gust în bucătărie, cu ajutorul condimentelor Kamis. În plus, anul acesta, premiile din campania naţională Kamis te ajută să explorezi lumea şi în afara bucătăriei, alături de familie şi prieteni.

Consumatorii care cumpără oricare două produse Kamis, pot înscrie numărul bonului pe site-ul campaniei kamispromotii.ro sau prin SMS la numărul 3758 – număr unic, cu tarif normal, valabil în rețelele Orange, Telekom Mobil, Vodafone și Digi Mobil.

Valoarea totală estimată a premiilor puse în concurs în cadrul campaniei “Exploreaza o lume cu gust şi câştigă premiile Kamis!” este de aproximativ 90829 lei (TVA inclus).
Campania este semnalizată la raft, atât în comerțul modern, cât și în cel tradițional și se va bucura de suport în mediul online.

Brandul Kamis este lider pe piaţa de condimente din România, pe segmentul premium şi în Modern Trade.
Kamis Condimente este parte a grupului McCormick & Company, lider mondial în categoria de condimente, cu o istorie de peste 125 de ani. Compania Kamis a fost fondată în Polonia în 1991. Filiala din România a fost înființată în 1999, în prezent, aceasta fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori de condimente la nivel național.