Bureau Veritas susține evenimentul Privatel Label Innovation (Digital) Show 2020

Bureau Veritas este partener al evenimentului Private Label Innovation (Show) ediția 2020. Claudia Stancu, Certification Manager România, va prezenta beneficiile soluției Safe Guard, venită în sprijinul nevoilor reale ale companiilor, acelea de restabilire a nivelului de încredere al clienților, în contextul pandemiei Covid-19.

Eticheta Safe Guard se acordă în urma unui audit minuțios care verifică faptul că într-o unitate comercială au fost atinse standardele de siguranță și sunt implementate protocoale de igienă adecvate, în conformitate cu normele legale, și cu respectarea celor mai bune practici în prevenția Covid-19.

Bureau Veritas este unul dintre liderii la nivel mondial în servicii de inspecţie, verificare a conformităţii şi certificare. Bureau Veritas sprijină companiile în atingerea performanţei prin servicii şi soluţii inovatoare de certificare acordate pentru produsele, structurile şi procesele corespunzătoare standardelor şi regulamentelor din domeniul Calităţii, Sănătăţii & Securităţii, Mediului şi Responsabilității Sociale QHSE-SA.


Vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private.


Ediţia cu numărul IX a Private Label Innovation Digital Show, organizată de Modern Buyer, se va desfăşura în format digital, pe o platformă inovativă de evenimente virtuale, care asigură transferul experienței unui eveniment din offline în online. Sesiunile live ale conferinței se vor desfăşura pe 30 octombrie 2020, între 9.30 – 13.00, pe platforma inovativă My Connector.

Private Label Innovation Digital Show are trei componente:

• Live Streaming Conference: Sesiuni Live de prezentări și dezbateri
• Virtual Expo: Punem la dispoziția partenerilor standuri virtuale în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern
• Networking Sessions: Meeting Rooms virtuale pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de Private Label.

Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Cum vă puteţi înscrie?
Pentru a audia dezbaterile live şi a lua parte la sesiunile de networking cu factorii de decizie în achiziţii, vă puteţi înscrie direct în platforma evenimentului, accesând butonul Înregistrare.

Vă aşteptăm alături de noi şi la această ediţie!