Expo Drink 2018 – punctul de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu producătorii și distribuitorii de băuturi alcoolice și nealcoolice

Pavilionul C2 Romexpo găzduiește, între 31 octombrie și 4 noiembrie, Expo Drink 2018, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice, berii și bauturilor non-alcoolice din România. Evenimentul va reuni producători tradiționali și internaționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație.

Expo Drink nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea și ceaiuri.

În cadrul Expo Drink vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor expozante.

Expo Drink reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Cei care vor trece pragul târgului, în Pavilionul C2, vor putea participa la degustări de vinuri, sucuri naturale, cafea organică și ceai, dar și de vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă.

La eveniment se vor organiza și demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing.

Programul de vizitare – Expo Drink 2018:

31 octombrie (miercuri – sâmbătă) – 3 noiembrie, între orele 09.00 şi 19.00

4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00

Bilet intrare: 30 lei

Accesul vizitatorilor:

pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre         bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);

auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre         strada Parcului);

Tariful pentru accesul în parcare este de 5 lei/oră.

Expo Drink se desfășoară concomitent cu: Indagra – Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei și Indagra Food – Târg internațional pentru industria alimentara, evenimente cu tematici complementare concepute şi organizate de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și desfășurate sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.