Inaq Consulting vă invită la Conferinţa IFS 2021: Producţie. Logistică. Export

Inaq Consulting vă invită la Conferinţa IFS 2021: Producţie. Logistică. Export, un eveniment care va oferi audienței cele mai noi informaţii din domeniul standardelor IFS. Organizat pe data de 19 Mai 2021, exclusiv în format digital, evenimentul este un excelent prilej de a înţelege cerințele standardului IFS Food v.7, care va deveni obligatoriu de la 1 iulie 2021.

Conferința va avea loc în format digital, pe o platformă web inovativă (ce asigură participare, schimb cărți de vizită, chat privat cu alți participanți înainte și în timpul evenimentului, întrebări / intervenții LIVE).

Speakeri de top și-au anunțat prezența la Conferinţa IFS 2021: Producţie. Logistică. Export din 19 mai 2021

Evenimentul beneficiază de prezența în calitate de speakeri a unor specialiști cu reputație, printre care îi amintim pe:

 1. Ionuț Nache, Director General, INAQ Consulting
 2. Stephan Tromp, Managing Director, IFS
 3. Mihaela Ardeleanu, Lector IFS Training Center, IFS Academy
 4. Horațiu Bașa, Managing Director, Testo România
 5. Dragoș Neacșu, Chief Executive Officer, GS1 România
 6. Cristina Licu, Director calitate, CRIS-TIM
 7. Alina-Roxana Mihai, Manager General, J.S. Hamilton Romania
 8. Angelos Spiliotis, Managing Director, AXIVEN Pest Control România
 9. Beata Studzińska – Marciniak Senior Technical Manager IFS Broker, IFS Logistics, IFS Wholesale Cash & Carry
 10. Helga Barrios – Senior Technical Manager IFS HPC, Head of IFS Academy
 11. Bogdan Bazgă, Diplomat și Expert Internațional în Securitate Alimentară – Doctor în Economie, Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
 12. Paul Silviu Anghel, Director General, ANPC
 13. Constantin Damov – Green Group Chairman and Co-Founder; President, Circular Economy Coalition (CERC)

“Organizăm acest eveniment într-un an aniversar, când INAQ Consulting marchează 21 ani de activitate de consultanță, training și audit. Conferința IFS 2021: Producție, Logistică, Export este deja un eveniment tradiţional al industriei alimentare și al industriei produselor de uz casnic și îngrijire personală, care înlesnește întâlnirea specialiștilor din domeniu, revederea cu partenerii, colaboratorii, clienții, furnizorii și certificatorii. Este în același timp un moment de respiro pe care ni-l permitem o dată în an, o zi în care uităm de rutina zilnică și provocările curente. Schimbăm opinii, aflăm informații de ultimă oră din toate zonele lanțului de aprovizionare, precum și din industriile conexe, noi practici, soluții inovative privind automatizarea și digitalizarea proceselor, înregistrărilor, tehnologiilor de prelucrare, ambalare, logistică, testare, controlul calității produsului și asigurarea siguranței alimentare”, a precizat Ionuţ NACHE, Director General, INAQ Consulting.

Tematici

• Standardul IFS Food versiunea 7, principalele modificări, abordări, soluții;

• Noua doctrină IFS Food versiunea 7;

• Stadiul revizuirii standardului IFS HPC versiunea 2;

• IFS Logistics versiunea 2.2;

• IFS Risk Management Services: IFS Trend Risk Monitor, IFS Trend Risk Report;

• Ariile de aplicabilitate și utilitatea fiecărui standard IFS, respectiv beneficiile urmărite.

Doriți să fiți partener al acestui eveniment de notorietate în industria alimentară românească? Pentru aceasta, ne puteți contacta aici. Istoricul partenerilor Conferinței IFS în România poate fi consultat aici. Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Vă invităm să participați la Conferința IFS 2021, la care înscrierile au început deja. Locurile sunt limitate! Profitați, așadar, de tariful early booking de 30 EUR + TVA, valabil până la 15 aprilie 2021. Ulterior datei, prețul standard va fi de 50 EUR + TVA.

Completați Formularul de înregistrare online ACUM!

Partenerii evenimentului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here