Romina Ardelean, Consultant | GfK Consumer Panel Service, – speaker al conferinței Retail 2021: Câştigător în proximitate

Pe 21 mai 2021, Romina Ardelean, Consultant | GfK Consumer Panel Service, este invitata Modern Buyer la evenimentul de business Retail 2021: Câştigător în proximitate. Reprezentanta GfK – companie de cercetare şi analiză, cu experiență în peste 100 de piețe – va prezenta performanțele principalilor jucători din segmentul de proximitate, la nivel național, va semnala diferențele dintre regiuni, va trece în revistă misiunile de cumpărare și categoriile importante în formatele de proximitate și va creiona un profil al cumpărătorului.

În cadrul conferinței vom vorbi, aşadar, despre retailul de proximitate atât în segmentul de modern trade, cât şi în segmentul de tradiţional trade.

Subiecte pe care le vom aborda în cadrul conferinței:

-Expansiunea în 2020 şi 2021 pe formatul de proximitate (exemple de deschideri, investiţii, remodelări)
-Diferenţiere între jucătorii de proximitate. Care sunt elementele ce pot genera diferenţiere: sortiment, pozitionare, strategii promotionale etc;
-Misiuni de cumpărare în proximitate – implicaţii asupra strategiei retailerilor și furnizorilor FMCG;
-Câştigător în proximitate – pe ce mizează atât retailerii, cât şi parteneri lor, furnizorii, pentru a câştiga în segmentul de proximitate? Care sunt provocările acestui format şi ce soluţii funcţionează?
-Strategia win – win în formatul de proximitate, pe înţelesul antreprenorilor și producătorilor FMCG (aici vom afla ce condiții impun retailerii partenerilor din FMCG, dar și cum își propun să le susțină producția).

Retail 2021: Câştigător în proximitate va avea loc în format digital, pe My Connector, o platformă web inovativă (ce asigură accesul live la sesiunile de prezentări, schimbul de cărți de vizită cu partenerii din sectorul de business, discuții one to one cu alți participanți, înainte și în timpul evenimentului, posibilitatea de a adresa întrebări și interveni în dezbatere, vizite în zona Expo Area).

Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi caliltatea de partener al evenimentului, puteți obține de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here