IFCO partener al evenimentului „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare”

Compania IFCO, principalul furnizor mondial de soluții de ambalare reutilizabile pentru produse proaspete, susţine în calitate de partener ediţia a doua a webinarul-ului cu tema „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare” organizat de Modern Buyer pe data de 28 Mai 2020 la ora 11.00.

Cu clienții în peste 50 de țări, de pe cinci continente, IFCO operează un parc de peste 314 milioane de containere din plastic reutilizabile (CPR) aflate în circulație, la nivel global. Ambalajul potrivit este esențial pentru funcționarea eficientă a unui depozit automatizat. Doar metodele adecvate de manipulare, transport, depozitare și display în retail asigură cel mai înalt nivel de siguranță a alimentelor și previn costurile și risipa provocate de deteriorarea produselor. Caracteristicile lor cheie fac ca CPR-urile IFCO să fie alegerea perfectă pentru centrele logistice cu volum mare de produse proaspete.

IFCO România derulează parteneriate pe termen lung cu principalele lanțuri de retail din România, precum și cu peste 120 de producători locali.

În ediţia a doua a webinarului dedicat industriei de fructe şi legume vom continua să vorbim cu mai mulţi invitaţi din diverse verigi ale lanţului de distribuţie despre bune practici pentru limitarea răspândirii Covid şi a distorsiunilor pe lanţul de aprovizionare, programele derulate de marile lanţuri de retail modern pentru achiziţia de fructe şi legume româneşti în sezonul 2020, despre factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone şi despre sprijinul acordat producției interne – ce soluţii au fost adoptate de actorii din lanţul de aprovizionare dar şi de către autorităţi şi cum se vor reflecta ele în raft.

Lista completă a vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia a doua a evenimentului:

  • Daniel Costache, Team Leader al Departamentului de Achiziții, Penny Market
  • Radu Niculescu, Sales Director, MerryBerry
  • Mihai Măciucă, General Manager, Aspeti
  • Eugen Zbîrcea, Commercial Manager, Roua Coop
  • Dragoș Chiriță, General Manager, Systec Agripack

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail: cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro. Evenimentul va fi găzduit pe platforma Zoom. Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here