Hochland Romania va incepe, de anul viitor, sa-si distribuie produsele direct

Hochland Romania va prelua distributia produselor sale de la partenerul actual, Whiteland Import Export SRL, incepand cu data de 1 ianuarie 2016. Compania isi va dezvolta propria forta de vanzari in teritoriu si va lucra direct cu retailerii din toata tara.
“Timp de doua decenii am colaborat cu succes cu partenerul nostru, Whiteland Import Export SRL, in sistem de distributie indirecta. De la inceputul anului viitor intram intr-o noua etapa, aceea a distributiei directe. In fapt, este vorba despre un nou model de business, in contextul actual al pietei. Acesta include dezvoltarea echipei de vanzari proprii Hochland Romania si mentinerea cooperarii cu Whiteland pe componente de servicii (logistica, merchandising si BTL). Tranzitia se va face in urmatoarele luni, conform unui plan pe care l-am pregatit indelung, impreuna cu Whiteland. Ii multumim partenerului nostru pentru drumul lung parcurs impreuna, ne leaga multe satisfactii si mult respect”, a declarat Sorin Timus, general manager Hochland Romania.

“Ambele companii sunt multumite de noul model de business si sunt increzatoare ca parteneriatul va functiona cu acelasi succes ca si pana acum. Este scenariul pe care l-am pregatit din timp, scenariul care a dus la modelul de business actual al Whiteland, axat pe servicii distincte de vanzare, logistica, BTL, IT si suport ”, a declarat George Stefanescu, general manager Whiteland Import Export SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.